– Βότανα όπως αγριάδα, βαλσαμόχορτο, ευκάλυπτος, καλέντουλα, κράταιγος, λεβάντα, μελισσόχορτο, σαλέπι, ταραξάκος, τσουκνίδα, καθώς επίσης και περισσότερα από 50 διαφορετικά είδη.
– Αφεψήματα όπως δίκταμο, λουίζα, μέντα, τίλιο, τσάϊ βουνού, φασκόμηλο, φλισκούνι, χαμομήλι κ.α.
– Τσάι εισαγωγής όπως λευκό τσάι, πράσινο τσάι, μαύρο τσάι, κόκκινο τσάι (rooibos), σε φυσικές γεύσεις και σε αναμειγμένα με μπαχαρικά ή φρούτα.
– Καφέδες όπως καφέ ελληνικό παραδοσιακό, ξανθό, σκούρο, χωρίς καφεϊνη, αλλά και αρωματισμένο με γεύση μαστίχα, περγαμόντο, κάρδαμο κ.α. Επίσης καφέ φίλτρου κλασσικό ή χωρίς καφεϊνη, σε φυσική γεύση ή αρωματισμένο με γεύση φουντούκι , καραμέλα , κάστανο κ.α.