– Λουκούμια, παραδοσιακό γλυκό με γεύση μαστίχα, τριαντάφυλλο, περγαμόντο, λεβάντα, φλισκούνι, μελιού κ.α.
– Γλυκό “Υποβρύχιο”, παραδοσιακό γλυκό με άρωμα βανίλια, μαστίχα, λεμόνι, μανταρίνι, λεβάντα κ.α.
– Χαλβάδες, παραδοσιακό γλυκό με βάση το ταχίνι, με γεύση βανίλια και σε συνδυασμό με κακάο ή σοκολάτα κουβερτούρα, με αμύγδαλο ή φυστίκι, με χαρουπόμελο ή μέλι.
– Γλυκά κουταλιού, όπως γλυκό βύσσινο, κεράσι, περγαμόντο, κυδώνι, νεράντζι, σύκο, σταφύλι, καρότο κ.α.
– Συμπυκνωμένοι χυμοί, όπως βυσσινάδα, λεμονάδα, λεμονάδα με δυόσμο ή τζίντζερ, φραουλάδα, κανελάδα, σουμάδα κ.α.
– Μαρμελάδες, όπως μαρμελάδα βερύκοκο, ροδάκινο, πορτοκάλι, φράουλα, σύκο, δαμάσκηνο, φρούτα του δάσους κ.α.