– Μεζέδες όπως τόνο Αλοννήσου σε έξτρα παρθένο ελαιόλαδο, πάστα τόνου Αλοννήσου, εκλεκτά σαλιγκάρια από την Κρήτη σε έξτρα παρθένο ελαιόλαδο με μυρωδικά κ.α.
– Τουρσί όπως τουρσί πιπεριάς ψητής, μελιντζάνας ψητής, τουρσί παντζάρι σαλάτα, αγγουράκι τουρσί, κάπαρη, καπαρόφυλλα, κρίταμο κ.α.
– Αλείμματα όπως πάστα ελιάς, πάστα λιαστής τομάτας, πάστα αγκινάρας, πάστα κάπαρης, πάστα πιπεριάς κ.α. καθώς και μουστάρδες.
– Μανιταροπροϊόντα όπως μανιτάρια αποξηραμένα, μανιτάρι τρούφα σε φέτες, έξτρα παρθένο ελαιόλαδο αρωματισμενο με λευκή ή μάυρη τρούφα, ζυμαρικά ανάμεικτα με μανιτάρι, μανιταροπίλαφο κ.α.